sâmbătă, 1 octombrie 2016

Vicky Cristina Barcelona

Pare genul de film care n-o sa fie apreciat de adolescentele de pe bancile liceului. Este total nonconformist  si amuzant si care te umple de buna dispozitie in dauna freamatului continuu de pe tot parcursul actiunii.
Tocmai din acest motiv n-ar trebui sa te plictisesti si nici sa-l incadrezi in filmele de duzina. Don Juanul se pare ca face fata cu brio tuturor doamnelor care-i ies in cale si totusi in final nu ramane cu niciuna :)). In schimb, doamnele fac niste roluri bune si cum ziceam si mai sus, sunt destul de amuzante.
Ce mi-a placut la acest film este titlul, original si simplu, 2 din personaje si locul in care se desfasoara actiunea, dar si faptul ca in orice moment din film se consuma putin vin (frumosa Spania asta :)))). De asemenea este imprevizibil in mare masura, iar acea tensiune sexuala apare pe tot parcursul filmului, cred ca asta si-au si dorit de la film.

Nota: 8/10

Vicky Cristina Barcelona

Sexually adventurous Cristina and her friend Vicky, who is bright but cautious, holiday in Barcelona where they meet the celebrated and wholly seductive painter, Juan Antonio. Vicky is not about to dive into a sexual adventure being committed to her forthcoming marriage. But Cristina is immediately captivated by Juan Antonio's free spirit and his romantic allure is enhanced when she hears the delicious details of his divorce from fellow artist, the tempestuous Maria Elena.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu