miercuri, 12 octombrie 2016

The Impossible

Filmul are un subiect tragic, cu atat mai mult cu cat este inspirat din fapte reale. Este dur si imprevizibil, emotionant avand in vedere cat de grava este situatia intalnita, insa per total am simtit ca poate mai mult, atat prin jocul actoricesc al unora (si aici ma refer la Lucas care fie e tanar, fie mai are de invatat, poate chiar de la Naomi Watts care "tin in viata" cursul filmului, in contradictie cu starea ei de sanatate).
Drama este prezenta in film, insa pentru privitor, stiind ca toate personajele sunt in viata, cam taie din emotia pe care o ai pe parcurs, asteptand momentul reintalnirii care era inevitabil. Starea Mariei trece brusc de la aparat care o ajuta sa respire la zbor cu avionul doar cu o perfuzie. Astea sunt 2 momente care trag filmul in jos.

Nota: 8/10

The Impossible

A regular family - Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) and their three kids - travel to Thailand to spend Christmas. They get an upgrade to a villa on the coastline. After settling in and exchanging gifts, they go to the pool, like so many other tourists. A perfect paradise vacation until a distant noise becomes a roar. There is no time to escape from the tsunami; Maria and her eldest are swept one way, Henry and the youngest another. Who will survive, and what will become of them?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu