vineri, 14 octombrie 2016

Tomorrowland

Initial, am ajuns la acest film cu gandul la festivalul de muzica Tomorrowland din Belgia, ulterior ajungand sa fiu dezamagit de produsul finit, atat de film cat si despre un 'aftermovie' de doua ore al festivalului. Genul de film la care ti-ai duce copilul la cinema atunci cand o rupe din copilarie si fuge spre real life. In alta ordine de idei, e destul de slab per total si nu ratez nimic daca-l pornesti de pe la minutul 40.
Din perspectiva mea, am observat si doua aspecte pozitive: ideea abordata, lumea din viitor si schimbarile ce vor avea loc de acum inainte, pozitive or ba, dar si pe George Clooney ajung la o varsta cand nu mai primeste roluri mari si trebuie sa joace in orice prinde. Ei bine, parca se potriveste asa printre copii. Mi-a parut bine sa-l vad si pe Hugh Laurie :D.
Actiunea e amuzanta pe alocuri, dar putin greoaie, finalul este exact ce-l pe care il gandesti, a reusit Disney sa scoata un Fantasy in final :)).

Nota: 7/10

Tomorrowland

Bound by a shared destiny, a bright, optimistic teen bursting with scientific curiosity and a former boy-genius inventor jaded by disillusionment embark on a danger-filled mission to unearth the secrets of an enigmatic place somewhere in time and space that exists in their collective memory as "Tomorrowland."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu