duminică, 25 septembrie 2016

Two for the Money

Two for the Money cred ca vrea sa scoata la iveala lumea nevazuta (pe atunci) a pariurilor sportive, dar nu despre pariurile in sine si mizeriile care se fac in spatele usilor inchise, ci despre dependenta pe care o ofera, fie ca esti de partea celor care arunca banii, fie de partea celor care arunca zarurile.
Poate nu este o productie regizorala excelenta, insa merita urmarit pentru actiunea oferita, pentru dramatismul la care iau parte actorii, actori cu nume precum Al Pacino sau Matthew McConaughey care fac doua roluri destul de bune, in special Al Pacino. Matthew a inceput sa aiba roluri bune dupa aceasta perioada in care nu a fost nevoie doar sa-si arate corpul bine lucrat si chipul dragastos.
In schimb nu mi-a placut absolut deloc accentul lui pe care-l foloseste si in ziua de azi in unele filme sau momentele in care actiunea tinde sa fie mai previzibila decat un caine alb care e alb.

Nota: 9/10

Two for the Money

Brandon Lang loves football: an injury keeps him from the pros, but his quarterback's anticipation makes him a brilliant predictor of games' outcomes. Needing money, he leaves Vegas for Manhattan to work for Walter Abrams advising gamblers. Walter has a doting wife, a young daughter, and a thriving business, but he has problems: a bum heart, a belief he's a master manipulator, and addictions barely kept in check. He remakes Brandon, and a father-son relationship grows. Then, things go awry. Walter may be running a con. The odds against Brandon mount.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu