marți, 18 octombrie 2016

Weekend cu mama

Ideea din film e super buna, dar ce e trist este faptul ca si in prezent situatia e la fel, iar filmul a aparut in 2009, copii lasati de izbeliste de parinti care au plecat in strainatate in ideea de a-si obtine un trai mai bun, insa banii si atentiile nu inlocuiesc prezenta.
DAR, interpretarea si modul de rezolvare, alese intr-un stil tipic romanesc, dam bani si mintim pe toata lumea cand colo tot acolo suntem.
Adela Popescu, o prezenta placuta si un roleplay reusit, insa finalul nu este prea reusit, prea dintr-o bucata cand in sfarsit incepeau sa miste lucrurile.
Cred ca ar trebui sa vedem mai des filme romanesti, mai ales ca apar pe banda rulanta in ultima vreme si uite ca sunt mediatizate (Selfie 69, Doua lozuri).

Nota: 7/10

Weekend cu mama

15 years ago, Luiza decided to make a fresh start in Spain. She left her 3-year-old daughter Cristina in the care of her relatives and took off. When she returns to Romania, the woman learns some shocking truths that were kept hidden from her: Cristina ran away from home, is a drug addict and has a 2-year-old girl who lives in an orphanage. Overwhelmed by guilt, Luiza attempts to save her daughter and thus redeem the mistakes of her youth. To do that, she's got a tight time frame: one weekend...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu