luni, 24 octombrie 2016

Entourage

Bai, mie mi-a placut filmul si in acelasi timp ma face sa ma oftic pentru ca nu am vazut serialul, dar asta e un motiv in plus sa incep un serial nou :D.
Chiar daca poate nu sunt cele mai bune replici dintr-un film, au fost amuzante si n-a fost adoptat stilul ala de glume cu tenta sexuala or stuff. De asemenea, ma bufnea rasul continuu cand vedeam ca tot aparea cate un actor super cunoscut, gen Jessica Alba sau Liam Neeson si nu numai actori, il avem si pe Pharell sau Calvin Harris, iar in distributie am observat si numele lui Thierry Henry, dar sincer sa fiu l-am scapat in film :)).
Ideea filmului e originala, actiunea chiar daca nu e cea mai spectaculoasa e exact cat ai nevoie ca sa te uiti atent la un film, iar actorii sunt spumosi. Prefer o astfel de comedie decat una 'fortata'.
P.S. Ma bucur sa vad ca Mark Wahlberg produce si produce chiar bine.

Nota: 9/10

Entourage

Movie star Vincent Chase, together with his boys Eric, Turtle, and Johnny, are back - and back in business with super agent-turned-studio head Ari Gold on a risky project that will serve as Vince's directorial debut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu