duminică, 7 februarie 2016

Trance

Al 3-lea film la rand in acelasi tipar: un mindfuck puternic. Filmul te ia si te invarte pe toate partile, iti indoaie mintile si la sfarsit te intrebi daca personajul e real ?!, asta pentru ca in mod sigur te pierzi pe parcurs. Genul de film (la fel cum e serialul Lost) care iti propune tie finalul sau actiunea si atunci cand se termina te face sa te gandesti cum fu, te lasa sa-ti alegi tu propriul fir al actiunii (te pierde, gen :)))).
Incep sa-mi placa filmele de genul tot mai mult, cu atat mai mult cu cat cele care apar se ridica la un nivel calitativ destul de bun, atat prin idee si scenariu cat si prin jocul actorilor, acum am avut niste britanici simpatici si o mulatra/negresa smokin' hot care si-au intrat bine in rol.
Incepe clasic, cu povestea unui jaf si te gandesti ca despre asta e vorba, gasim tabloul and that's all folks, dar te ia de cap, te invarte pe toate partile si iti controleaza chiar si tie mintea. By the way, coloana sonora ajuta mult.

Nota: 9/10

Trance

A fine art auctioneer mixed up with a gang joins forces with a hypnotherapist to recover a lost painting. As boundaries between desire, reality and hypnotic suggestion begin to blur the stakes rise faster than anyone could have anticipated.


Bun poster :D !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu