luni, 1 februarie 2016

Self/less

O idee absolut originala, abordata destul de interesant despre transferul de identitate intr-un corp nou si efectele secundare care apar. Inceputul este bun, insa spre jumatatea lui o da intr-un "action movie", dar totusi te tine captiv pana la final.
Imi place ca totusi reuseste sa aiba un final oarecum imprevizibil, iar pe parcurs se mai schimba lucrurile. Ca joc actoricesc, Ryan Reynolds face un rol bun, e tanar si pare intr-o crestere buna pentru el, in schimb pe Ben Kingsley as fi vrut sa-l vad putin mai mult in film, rolul ala de magnat ii venea manusa, pacat ca nu l-a putut lungi.
Pe langa toate astea, o noua "gaselnita" in domeniul medicinii care ar putea ajuta, dar nu la modul acela conceput de Albright. Pana la urma expresia aia privind banii s-ar putea demonta, "Banii n-aduc fericirea".
Nu e o opera, insa filmul e bun de vazut si la cinematograf, nota de pe IMDB pare cam mica. Mie mi-a placut, pare o reeditare a filmului The Island.

Nota: 9/10

Self/less

An extremely wealthy man, dying from cancer, undergoes a radical medical procedure that transfers his consciousness into the body of a healthy young man. But all is not as it seems when he starts to uncover the mystery of the body's origin and the organization that will kill to protect its cause.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu