miercuri, 3 februarie 2016

The Rum Diary

Nu stiu ce sa spun despre filmul asta, ca parca n-a mers in nicio directie :))))). Nu a facut businessul cu "sarlatanii", n-a publicat articolul ala bun in ziar, n-a marcat-o pe domnisoara blonda, n-a facut mai nimic din ce a gandit :)))). Cred ca ma asteptam la mai mult de la filmul asta, mai ales ca este exact ce ii trebuie lui Depp, rolul de betiv si sticle multe de rom.
Catalogat ca si comedie, are foarte putine momente comice, iar pe langa asta pare si foarte slab calitativ montat. Actiune nu prea e si cum ziceam mai sus, daca ar fi, n-ar duce nicaieri :)).
Pe scurt: rom, rom, tigari, rom, droguri, rom, rom, rom, rom :)). Concluzia e ca niciodata nu e de ajuns rom (chiar il termina in final :)))).

Nota: 7/10

The Rum Diary

American journalist Paul Kemp takes on a freelance job in Puerto Rico for a local newspaper during the 1960s and struggles to find a balance between island culture and the expatriates who live there.Mi se pare cam dubios sa pui ca poster o poza cu prima imagine din film, totala lipsa de inspiratie? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu