marți, 9 februarie 2016

The Loft

Bai, in dauna notei mici de pe IMDB (din cate m-am documentat, mai exista o varianta din 2008 dupa care americanii au date copy&paste), mie mi-a placut maxim filmul. E incitant pe tot parcursul lui, te tine in suspans de la inceput pana la ultima scena, are si replici amuzante, putina sexualitate, iar finalul este neasteptat, cum altfel :)).
Ce e misto este ca misterul se dezvolta din primele cadre ale filmului si te cuprinde inevitabil. Este structurat misto, astfel incat detaliile iti sunt dezvaluite lent, oferind cate o piesa din puzzle la un interval de timp tocmai din aceasta cauza greu iti vei da seama cine e faptasul (recunoaste ca nu l-ai ghicit din prima).
Personajele sunt ok, apar niste actori interesanti (SCOFIELD :))), iar faptul ca ti se ofera o imagine din trecutul lor iti conturezi tiparul fiecaruia si incerci sa descoperi vinovatul.
Finalul scartaie putin, toate amanuntele puse la punct foarte bine fac ca incheierea filmului sa strice putin toata atmosfera.
Si ca sa fiu putin spoiler (NU CITI daca n-ai vazut finalul), voiam sa vad cum a ajuns politia acolo sau cum s-a ridicat Vincent din pat si ce-a facut ulterior.

Nota: 10/10

The Loft

Five married guys conspire to secretly share a penthouse loft in the city--a place where they can carry out hidden affairs and indulge in their deepest fantasies. But the fantasy becomes a nightmare when they discover the dead body of an unknown woman in the loft, and they realize one of the group must be involved.


Mai misto posterul asta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu