duminică, 7 februarie 2016

Coherence

Trecand peste inceputul destul de abstract, fara elemente interesante de introduce in atmosfera filmului, am urmarit o creatie interesanta. Cei pasionati de fizica si mecanica cuantica sigur se simt in elementul lor urmarind acest film.
Ideea este interesanta, o cina aparent regulamentara se transforma in cu totul altceva din cauza unei comete. Totusi cred ca se putea alege alt motiv pentru derulare, acea cometa a fost cam banala, o gaura neagra, un vortex ar fi fost mai interesant.
La fel ca filmul anterior, este un mindfuck teribil, mai mult decat acel SF trecut in descriere (sa ne intelegem, eu prin SF inteleg Divergent, Avengers, filme d-alea cu efecte super evidente, nu faptul ca vecinii de vis-a-vis seamana cu mine). Suspansul s-a facut remarcat, existand cateva momente in care te poti speria, mai ales daca te captiveaza scena.
Actorii nu sunt foarte cunoscuti insa fiecare prestatie a fost curata, dusa bine la capat, cu atat mai mult cu cat s-a folosit o tehnica de filmare interesanta, cu momente de tremurat, de parca era filmat live. Overall, filmul e ok, e bun, insa Enemy pare sa fie peste el, fiind 2 productii destul de asemanatoare (same look, folosirea unui motiv).

Nota: 9/10

Coherence

Strange things begin to happen when a group of friends gather for a dinner party on an evening when a comet is passing overhead.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu