luni, 15 februarie 2016

Mortdecai

Mai, nu stiu ce sa zic de opera asta, e mai mult parodie decat film insa nu stiu ce film vrea sa parodieze. Oricum mie mi se pare o combinatie de Mr. Bean cu Pink Panther, Depp preia multe din rolul lui Steve Martin din Pantera, naivitatea, ironia si toate prostiile pe care le face, ba chiar dupa ce am vazut filmul am vazut la tv reclama lui Mr. Bean la Snickers. Se copiaza unul mai bine ca altul :))).
Ca distributie sunt o serie de actori interesanti, cel mai in evidenta iese Gwyneth Paltrow (greu nume) care e rece, distanta, intepata, sexi si frigida si ii iese al naibii de bine rolul. Johnny Depp isi ia rolul de 'ciudat' al Hollywoodului, asa cum il stim toti si cum era de asteptat are si putin rol de betiv, simpatic tare si Jock, totdeauna un privilegiu :)).
Nota de pe IMDB nu reflecta realitatea, este totusi o comedie britanica, cu ceva scene de actiune si replici & momente haioase, dar sa nu laudam prea mult ca nici capodopera nu e. Finalul e as expected.

Nota: 7/10

Mortdecai

Juggling some angry Russians, the British Mi5, his impossibly leggy wife and an international terrorist, debonair art dealer and part time rogue Charlie Mortdecai must traverse the globe armed only with his good looks and special charm in a race to recover a stolen painting rumored to contain the code to a lost bank account filled with Nazi gold.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu