joi, 11 februarie 2016

The Game

Un film misterios, foarte bine realizat si multe rasturnari de situatie. Ideea este originala, suspansul este prezent pe toata durata filmului chiar daca evenimentele par putin plauzibile pentru oameni in viata reala si in final chiar te minti ca asa se termina.
E unul din cele mai bune filme de genul suspans, drama sau mister, iar pentru faptul ca a fost facut in 1997 este de apreciat (sau nu tinand cont ce mizerii ies in prezent).
Michael Douglas a avut un rol care cred ca i se potriveste cel mai mult si il joaca cel mai bine, cel de om de afaceri, multimilionar, iar Sean Penn cred ca merita sa apara putin mai mult.
Per total, filmul trebuie vazut pentru calitatea subiectului si ideea originala insa ceva ma retine in a-i da nota maxima :)), poate pentru ca e cam aiurea faptul ca i se pregateste treaba asta la 48 de ani, varsta pe care a avut-o si tatal lui la acel moment. Oricum, asa cadou? :))

Nota: 9/10

The Game

Nicholas Van Orton is a very wealthy San Francisco banker, but he is an absolute loner, even spending his birthday alone. In the year of his 48th birthday (the age his father committed suicide) his brother Conrad, who has gone long ago and surrendered to addictions of all kinds, suddenly returns and gives Nicholas a card giving him entry to unusual entertainment provided by something called Consumer Recreation Services (CRS). Giving up to curiosity, Nicholas visits CRS and all kinds of weird and bad things start to happen to him.


Piesele de puzzle se potriveau mai bine in cazul filmului The Loft, acolo se puneau cap la cap lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu