sâmbătă, 10 octombrie 2015

Southpaw

Genul de film care merita vazut la cinema, daca te prinde de la inceput, stai in scaun pana la final (SI TE PRINDE). O poveste de viata de la inceput pana final, descoperi cum un singur moment pe care-l tratezi gresit iti schimba viata cu totul, de asemenea descoperi, daca nu stiai deja, ca boxul e un sport frumos in dauna sangelui si a duritatii, nu tine doar de forta si conditie fizica. Pe langa acestea ai nevoie de psihic, nervi si altele pe care le veti descoperi in film (pentru ca trebuie sa-l vedeti).
Distributia e buna, Forest Whitaker ca de obicei, o placere sa-l privesti. Actiunea persista si ea, e bun filmul, te trece prin diferite stari, iar daca esti mai slab de inger e posibil sa versi si 2-3 lacrimi.

P.S. Chiar daca stii deznodamantul, lupta de final tot te tine cu sufletul la gura :)))))

Nota: 10/10 - pentru ca nu mi se pare o reinterpretare a Rocky sau alte filme ce implica boxul, chiar daca ideea a mai aparut.

Southpaw

Boxer Billy Hope turns to trainer Tick Willis to help him get his life back on track after losing his wife in a tragic accident and his daughter to child protection services.


2 comentarii: