marți, 13 octombrie 2015

Focus

Daca vezi filmul asta la cinematograf, o sa stai cu mainile pe buzunare la fel cum stai in tramvaiul 41 :))))). Filmul devine interesant din primele minute, un fel de teaser e cand face rezervarea la restaurant, iar scenariul este dezvaluit cand ajunge cu blonda in camera. De asemenea nu e deloc previzibil, se schimba ordinea lucrurile de multe ori de-a lungul filmului, iar finalul este total neasteptat.
Actorii sunt simpatici, se completeaza reciproc, dar se si pacalesc la fel, se potrivesc in film. Cu Will Smith in film era greu sa nu te astepti la momente amuzante, putine, dar de calitate, mai ales in ultima faza a filmului :)))).
Per total, e un film dragut, bun de urmarit, cu o idee diferita fata de filme iesite in 2015.

Nota: 9/10

Focus

Nicky Spurgeon is an extremely accomplished con man who takes an amateur con artist, Jess, under his wing. Nicky and Jess become romantically involved, and with Nicky's profession of being a liar and a cheater for a living, he realizes that deception and love are things that don't go together. They split, only to see each other three years later... And things get messy.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu