marți, 27 octombrie 2015

Saving Mr. Banks

Un film foarte bun, emotionant cu o poveste frumoasa si o interpretare magistrala din partea Emmei Thompson. Pe langa ea e destul de comic si Tom Hanks in rolul lui Walt Disney :)))). Filmul imbina elemente de drama (povestea in sine) si comedie (personajele Disneyland) si este potrivit pentru o vizionare in familie, intr-un grup mare, chiar daca este putin trist.
Cred ca am observat si niste greseli la montaj, una e atunci cand P.L. Travers solicita chemarea soferului i se adreseaza secretarei cu apelativul Timmie, nume pe care il avea cealalta secretara (mai importanta :)))).
Din cate m-am informat, filmul este realizat din inregistrarile audio facute in timpul convorbirilor dintre echipa Disney si Travers ... practic asa incepe punerea in scenariu a filmului, iar in final ruleaza o caseta si se aude dialogul dintre ei. Daca e asa, e foarte misto conceptul :D.

Nota: 9/10

Saving Mr. Banks

Author P.L. Travers reflects on her childhood after reluctantly meeting with Walt Disney, who seeks to adapt her Mary Poppins books for the big screen.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu