miercuri, 14 octombrie 2015

Nightcrawler

Asta e genul de film care iti arata cum se fac stirile peste Ocean, de unde isi produc reportajele si filmarile pe care le difuzeaza in prime time, cu ocazia asta, daca esti pasionat de jurnalism iti prinde bine sa-l vezi.
Totul porneste de la un tip care munceste pe unde prinde si intr-o zi descopera o modalitate prin care sa castige mai multi bani. Mie imi place ideea de film pentru ca poti vedea cum se dezvolta un spirit antreprenorial (vei descoperi ca invata foarte repede si pune in aplicare totul cu o acuratete fina), culegand o idee si in final devenind un sociopat cu acte in regula, pentru ca asta ajunge Lou. Pe scurt, filmul iti arata pana unde este dispus sa mearga omul pentru a-si atinge scopul.
Scenariul filmului e nou, captivant, iar Jake Gyllenhaal isi arata calitatile actoricesti. Nu sunt momente mari de actiune, insa se incadreaza intr-un thriller bun cu toate ca in final scapa destul de usor pentru toata povestea in care e implicat.
P.S.: Jake seamana bine de tot cu Alesso, in film :)).

Nota: 10/10

Nightcrawler

NIGHTCRAWLER is a thriller set in the nocturnal underbelly of contemporary Los Angeles. Jake Gyllenhaal stars as Lou Bloom, a driven young man desperate for work who discovers the high-speed world of L.A. crime journalism. Finding a group of freelance camera crews who film crashes, fires, murder and other mayhem, Lou muscles into the cut-throat, dangerous realm of nightcrawling - where each police siren wail equals a possible windfall and victims are converted into dollars and cents. Aided by Rene Russo as Nina, a veteran of the blood-sport that is local TV news, Lou blurs the line between observer and participant to become the star of his own story.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu