duminică, 18 octombrie 2015

What to Expect When You're Expecting

Dupa nota pe care o are filmul (pe IMDB, desigur) te-ai astepta sa fie nasol, dar dupa ce te uiti la trailer si vezi paleta aia larga de actori cunoscuti te mai intrebi o data in legatura cu filmul asta. Nu e o capodopera, insa are niste secvente destul de amuzante la care poti rade copios (Jordan, copilu' negru e teribil :))))).
Scenariul nu e wow, filmul surprinde reactiile diferite dintr-o familie care trece prin timpul unei sarcini (de observat ca participa si barbatii la asta destul de mult :)))). In schimb e placut si usor de privit pentru ca sunt actori diferiti si parca se completeaza in cuplurile formate, e posibil totusi sa te cuprinda plictiseala daca te iei cu alte lucruri care iti distrag atentia.
Ideea filmului tind sa cred ca o reprezinta importanta familiei in cresterea unui copil, faptul ca trebuie sa fii langa el in toate momentele importante (chiar si atunci cand il scapi din pat sau il incurci la gradinita :))))))).

Nota: 7/10 (piesa de final e smechera)

What to Expect When You're Expecting

Follows the lives of five interconnected couples as they experience the thrills and surprises of having a baby, and realize that no matter what you plan for, life does not always deliver what is expected.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu