duminică, 11 octombrie 2015

Fifty Shades of Grey

Am vazut si eu in sfarsit marele film al anului 2015 :)))). In sfarsit ii inteleg nota de pe Imdb si pe cei dezamagiti de film. Totul se intampla pe repede inainte, iar din cate m-am documentat, filmul asta e bazat doar pe primul volum din cele 3 (sper sa nu apara si celelalte 2). N-am citit cartea ca sa imi dau seama daca actorii sunt alesi in functie de personajele din carte, dar nu par potriviti, cel putin nu Jamie Dornan.
In concluzie, a fost atata agitatie pentru absolut nimic, se astepta a fi cel mai 'porno' si mai socant film, dar cand colo in afara de biciuiri si maini legate nu se intampla absolut nimic, multa vorba, putina ... actiune :))). Nu degeaba primele reactii auzite/vazute dupa film au fost: "mai multe fac eu acasa" :)).
Finalul la fel, slab de tot si dintr-o bucata, au lungit 2 ore toata 'conventia' aia a lor care pana la urma tot n-a avut loc, a incasat 6 bucati si a plecat plangand, dar a acceptat mai multe puncte din contract care teoretic (practic?! :))) ar fi fost mai dure ..
Overall, singurul lucru care mi-a placut in film a fost coloana sonora, chiar daca au venit 3 melodii una dupa alta dupa ce se incheiase filmul deja :))

Nota: 5/10 - de trecere pentru The Weeknd si Skylar Grey (ironia)

Fifty Shades of Grey

Literature student Anastasia Steele goes to interview billionaire Christian Grey and discovers a beautiful, yet troubled, man. She discovers herself wanting to be with him, despite his stalker-like tendencies. She soon discovers Grey is consumed by a desire to control everything, including her very life.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu