luni, 12 octombrie 2015

Gone Girl

E dement filmul asta, te pune pe ganduri putin, oare nu-ti ajunge o cina calda seara si un pahar de vin in bratele sotiei :)) ? Scenariul nu e previzibil deloc pentru ca te provoaca sa stai doua ore jumate' ca sa afli care'i faza, iar din cand in cand iti mai arunca o intriga si te pune sa gandesti situatia de la capat.
Actorii se potrivesc de minune, mai ales Rosamund Pike care e facuta pentru roluri de genul, de asemenea e fain sa stii ca Neil Patrick Harris stie sa "vrajeasca" o femeie :))))) (de fapt n-a facut nimic, ea l-a luat la joaca).
Probabil toata lumea nu anticipa finalul asta, cel putin eu credeam ca se va termina cand au petrecut prima noapte sub acelasi acoperis si el s-a inchis in camera, BAM, se putea termina si aici, dar nu .. a mai continuat si bine a facut.
Totusi, finalul parca e ignorat putin de anumite aspecte, cand detectivul pune niste intrebari si toata lumea omite sa-i raspunda. Acest lucru si 'bomba' din final ar lasa loc de interpretari si de o a doua parte a filmului, dar nu cred ca se va intampla.

Nota: 10/10 - Bun de vazut in cinema

Gone Girl

With his wife's disappearance having become the focus of an intense media circus, a man sees the spotlight turned on him when it's suspected that he may not be innocent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu