sâmbătă, 1 aprilie 2017

Water for Elephants

Sunt atâtea variabile în filmul acesta din care poți alege vizionarea sau nu a acestuia. Pornind de la faptul că implică un întreg circ mobil din anii 1930 unde pe lângă animale mai erau și oamenii chinuiți, până la cei doi actori principali ai filmului pe care eu nu îi înghit deloc, Robert Pattinson si Reese Witherspoon, mulți îl etichetează pe Robert pentru rolurile din Twilight, însă el nu e un actor chiar atât de rău, doar că nu îmi place mie.
Ca și în celelalte filme, apare un personaj nou în grup care ce crezi (?), se îndrăgostește de femeia liderului. De aici filmul urmează cursul normal, trăiesc împreună până la bătrânețe, end of story ....
Parcă nu mai există filme făcute să sară din normalitate.

Nota: 7/10

Water for Elephants

After his parents' death, Jacob Jankowski is left penniless and homeless. Events lead him to joining the circus as their vet, working under their unstable boss August whose violent tendencies give everyone reason to be cautious around him, including his beautiful and quiet wife Marlena, whom August is very possessive of and who Jacob finds himself soon falling in love with.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu