vineri, 31 martie 2017

A Bigger Splash

Un film atât de ciudat, anost și lung în care nu se vorbește despre mai nimic. O pauză vocală a unei artiste de muzică rock destul de cunoscută, dar lumea îl cunoaște mai mult pe fostul ei prieten care intervine în relația pe care o are ea acum, dar nu vine singur, își aduce și așa zisa fiică. Amândoi au venit cu un scop pe care până la final l-au atins.
Era inevitabil să apară și crima care ar trebui să mai schimbe ceva cu acest film, dar nu se întâmplă acest lucru.
Pe lângă faptul că m-a plictisit pe parcursul lui, am putut observa și anumite erori scăpate la montaj, una e când merg cei doi la market pentru cumpărături, pun apă în coș, dar la plecare nu cară niciunul vreun bax de apă.

Nota: 5/10

A Bigger Splash

In A BIGGER SPLASH, the lives of a high profile couple, a famous rock star (Tilda Swinton) and a filmmaker (Matthias Schoenaerts), vacationing and recovering on the idyllic sun-drenched and remote Italian island of Pantelleria, are disrupted by the unexpected visit of an old friend (Ralph Fiennes) and his daughter (Dakota Johnson) - creating a whirlwind of jealousy, passion and, ultimately, danger for everyone involved.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu