miercuri, 5 aprilie 2017

The Walk

Un film bazat pe niște fapte reale despre care sincer habar nu aveam. Dar cu ocazia asta m-am bucurat să mă informez despre ce s-a întâmplat în 1974 cu excentricul francez.
Ideea în sine și faptul că actor principal este Joseph Gordon-Levitt scot un film destul de bunicel. Cu toate astea te prinde din a doua jumătate a lui când în sfârșit începe acțiunea după un build up destul de bun și el.
Totuși unele scene au fost exagerate și diferite de realitate, unde el a făcut 8 ture, dar n-a fost speriat în halul ăla de polițiștii ajunși pe acoperiș și din această cauză parcă strică finalul. Belelele care se anunțau pe parcurs și imaginile terifiante bagă puțină panică în tine chiar dacă tu stai tolănit pe pat/canapea și el era la 400 de metri înălțime.
Ca încheiere descoperind că este bazat pe fapte reale mă așteptam să se insiste puțin pe partea biografică și pe imaginea WTC-ului când știm cu toții că nu mai există cele două clădiri, dar a tras toată faima pe el, totuși în final rămâne lumina pe clădiri și are prietena lui Petit o replică interesantă "Poate că tu le-ai readus la viață".

Nota: 7/10

The Walk

In 1974, high-wire artist Philippe Petit recruits a team of people to help him realize his dream: to walk the immense void between the World Trade Center towers.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu