luni, 11 aprilie 2016

We Are Your Friends

Cea mai buna descriere: Filmul suna foarte bine :))). Nu este cel mai bun film din categorie, Berlin Calling e peste el, insa iti arata viata frumoasa pe care o are un ascultator de EDM sau un DJ.
Zac Efron cu toate ca nu e un actor stralucit are un rol frumos si il joaca destul de bine, cred ca-l ajuta varsta, Emily Ratajkowski e cea mai buna alegere pentru fata care participa la raveuri.
Partea negativa e ca se vehiculeaza prea mult drogurile si pastilutele si tot ce te ajuta sa-ti depasesti starea deja euforica, insa poti privi din postura cealalta, *SPOILER* tocmai moartea prietenului din cauza acestor 'medicamente' iti induce ideea ca te poti distra totusi si fara ele.
Foarte interesante si informatiile care ne sunt oferite despre bpm, bataile inimii sau cum pot fi controlate anumite zone ale corpului cu un sunet specific. Mi-ar fi placuta poate sa detalieze mai mult si un program prin care se produce aceasta muzica si poate explicarea butoanelor de pe un platan.
Ce imi place pe langa coloana sonora si ideea de festival transpusa in film, este faptul ca poate fi considerat un intro pentru un documentar despre Martin Garrix, care intai a fost in public la Ultra Music Festival apoi a ajuns pe scena principala.
" In zilele noastre, poti inventa o aplicatie, poti incepe un blog, poti vinde rahaturi pe internet, dar daca esti DJ, trebuie sa incepi cu o melodie " - foarte buna fraza asta, confirmata de multi newcomers precum Garrix cu Animals sau Lost Frequencies cu Are You With Me
Cu acestea fiind spuse, ne vedem la Untold Festival 2016 si in viitorul apropiat la Tomorrowland sau Sziget ! :D

Nota: 8/10

We Are Your Friends

Cole is an aspiring DJ who spends his days scheming with his childhood friends and his nights working on the one track that will set the world on fire. All of this changes when he meets a charismatic but damaged older DJ named James, who takes him under his wing. Things get complicated, however, when Cole starts falling for James' much younger girlfriend, Sophie. With Cole's forbidden relationship intensifying and his friendships unraveling, he must choose between love, loyalty, and the future he is destined for.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu