miercuri, 20 aprilie 2016

The Whistleblower

Un film inspirat din fapte reale, cu un subiect abordat tot mai des. Cu toate astea este tratat cu seriozitate si dintr-un unghi diferit fata de celelalte. Actiunea se desfasoara putin greoi uneori, dar mesajul cred ca este suficient de evident incat sa "simti" ce simt si personajele.
E trist faptul ca dupa atatea intamplari si atatea filme care se fac pe treaba asta, inca sunt cazuri si cazuri si nimeni nu poate stopa acest lucru.
FOARTE multi actori romani printre care si Florin Busuioc (am descoperit ca are 20 de filme in care apare ca personaj), dar si multi tineri sau no name insa e foarte bine pentru ei atata timp cat au roluri consistente in filme cu actori precum Benedict Cumberbatch sau Monica Belluci care arata extraordinar la varsta ei.
Faptul ca majoritatea fetelor 'utilizate' sunt romance nu e vreo aluzie, datorita grupului mare de actori romani, insa daca erau doar ele in film, deja era ceva dubios.

Nota: 8/10

The Whistleblower

Inspired by true events, Kathy (Rachel Weisz) is an American police officer who takes a job working as a peacekeeper in post-war Bosnia. Her expectations of helping to rebuild a devastated country are dashed when she uncovers a dangerous reality of corruption, cover-up and intrigue amid a world of private contractors and multinational diplomatic doubletalk


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu