vineri, 22 aprilie 2016

Point Break

Un film cu o poveste simplista si multe momente in care exagereaza cu momentele SF (al dracu surferi pe valuri de 30 de metri). Pe partea cealalta exceleaza in efecte vizuale si sonore, dar si cu niste peisaje foarte frumoase, in special cele de munte.
Cred ca cel mai bine e sa faci acest film la cinema, in format 3D, atat pentru peisaje cat si pentru actiune si efecte, dar si pentru adrenalina pe care ti-o pot insufla, mai ales daca esti into sporturi de genul (moto, de iarna).
Actorii nu sunt wow, mai ales actorul principal care dintr-un kiddo wannabe se transforma intr-un mare agent de FBI, iar finalul este previzibil si cumva funny (*SPOILER* - I am here to save you. No, i will take the wave. Ok, see ya :)))).

Nota: 7/10

Point Break

A young FBI agent infiltrates an extraordinary team of extreme sports athletes he suspects of masterminding a string of unprecedented, sophisticated corporate heists. Deep undercover, and with his life in danger, he strives to prove these athletes are the architects of the mind-boggling crimes that are devastating the world's financial markets.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu