luni, 18 aprilie 2016

The Terminal

The Terminal este o drama foarte buna si o comedie pe masura. Beneficiind de un final atipic pentru acest fel de film, opera isi face loc si prinde un contur interesant, mai ales ca este inspirat dintr-un caz real al unui iranian.
De remarcat este intrarea in pielea personajului a lui Tom Hanks. Incredibil cat de usor pronunta cuvintele rusesti, cu o naturalete interesanta (are el ceva rude prin Rusia :))). Ceea ce e frumos in film e modul in care se adapteaza si se descurca in fata obstacolelor pe care le intalneste (mancarea, dormitul, alte activitati).
Chiar daca este putin tras de par si are cateva momente awkward (Gupta fuge in camasa pe pista interioara si in afara aeroportului ninge si toti sunt imbracati cu geci, etc.), ideea e interesanta si oricum il face mai mult decat o comedie romantica, incepand ca o drama de fapt. Si sincer are momente amuzante si bune.

Nota: 9/10

The Terminal

Victor Novarski reaches JFK airport from a politically unstable country. Due to collapse of his government, his papers are no longer valid in the airport, and hence he is forced to stay in the airport till the war cools down. He makes the airport his home and develops a friendship with the people who work there until he finally has to leave.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu