luni, 20 martie 2017

The Intern

Acel film care te binedispune și nu te plictisește în nicio secundă. Vă jur că am stat cu un zâmbet idiot pe tot parcursul filmului și n-am avut un moment în care să-mi dezlipesc ochii de la ecran, dacă mai dura 3 ore filmul eram în aceeași stare.
O poveste foarte frumoasă cu doi actori care se întrec unul pe altul în talent, Robert de Niro în toată cariera lui, Anne Hathaway cel puțin în acest film și fooaaaaarte amuzanți.
Pornind de la costumele etalate și continuând cu respectul arătat acelor persoane în vârstă care încă au ceva de arătat, filmul este un exemplu de dragoste de oameni și evenimente de care nu scapi când îți clădești o carieră. E un must have în colecția filmelor vizionate și nu pentru jocul actorilor, nu pentru ideea abordată sau ecranizarea cap-coadă, ci pentru vibe-ul bun cu care vizionezi filmul și cu care rămâi și după el.

Nota: 10/10, nu stăm la discuți!

The Intern

A retired 70-year-old widower, Ben (played by Robert De Niro), is bored with retired life. He applies to a be a senior intern at an online fashion retailer and gets the position. The founder of the company is Jules Ostin (Anne Hathaway), a tireless, driven, demanding, dynamic workaholic. Ben is made her intern, but this is a nominal role - she doesn't intend to give him work and it is just window dressing. However, Ben proves to be quite useful and, more than that, a source of support and wisdom.


Foarte bun textul de pe poster. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu