marți, 21 martie 2017

The Finest Hours

Puțin mi s-a părut acest film o semi interpretare a Titanicului. Combinată povestea cu ceea ce s-a întâmplat în realitate și cu o distribuție interesantă sau * SPOILER un happy ending, a ieșit un film okish.
Cred că s-a exagerat un pic cu transpunerea din realitate începând cu mărimea bărcii folosite la salvare, timingul perfect sau hipotermia aia care nu a cuprins pe nimeni. Altă bilă neagră este finalul când căpitanul a fost lăsat singur în barcă, I am safe - hai să plecăm.
Coloana sonoră e bunicică, în ciuda faptului că se auzea mai mult marea, dar melodia pe care o cântau cei 4 mi-a rămas în minte. Efectele speciale nu sunt wow chiar dacă filmul e din 2016 și tehnologia e la putere.

P.S. Trebuie să citesc puțin varianta exactă ce a avut loc în realitate pentru a putea vedea dacă au fost respectate toate detaliile.

Nota: 7/10

The Finest Hours

In February of 1952, one of the worst storms to ever hit the East Coast struck New England, damaging an oil tanker off the coast of Cape Cod and literally ripping it in half. On a small lifeboat faced with frigid temperatures and 70-foot high waves, four members of the Coast Guard set out to rescue more than 30 stranded sailors trapped aboard the rapidly-sinking vessel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu