miercuri, 24 august 2016

Vacation

Cred ca este cea mai proasta comedie pe anul 2015. Nu este deloc amuzant sa vezi un pusti de 10 ani injurand si instigandu-l continuu pe frate'su, nu este deloc amuzant faptul ca are tenta sexuala si este oribil expusa, nu este deloc amuzant pentru ca toate glumele si replicile sunt seci si fara bun simt. Tocmai de aia nu este deloc un film de familie cum probabil se doreste a fi.
Nu prea sunt multe chestii de zis de filmul asta pentru ca e o prostie, isi bat joc de Albania prin masina pe care o inchiriaza, actiunea e ca in orice film de genul, roadtrip, iar actorii nu se evidentiaza cu nimic.
Am sperat si eu sa rad un pic la filmul asta, am reusit o singura data totusi. Pare exact genul de film care-si pune toate fazele bune in trailer si cand vezi filmul ramai total dezamagit.

Nota: 3/10

Vacation

Hoping to bring his family closer together and to recreate his childhood vacation for his own kids, an adult Rusty Griswold takes his wife and two sons on a cross-country road trip to Walley World. Needless to say, things don't go quite as planned.


Momentum

Un film care seamana putin Wanted insa varianta mai low budget pentru ca daca e sa comparam actiunea este putin mai slab, insa nu stiu daca se poate spune acelasi lucru si despre actrita principala, Olga Kurylenko care are o prezenta destul de interesanta in film si un joc actoricesc destul de bun. Daca in unele momente atentia se departeaza de film, Olga (Alexis) te trage back on track.
Morgan Freeman apare si el in acest film insa periodic, probabil a fost incadrat cu un rol pentru a atrage atentie asupra filmului pentru ca nu e wow, exista o actiune continua insa in mare parte este cu highs and lows.
Coloana sonora este o bila alba a filmului.

Nota: 7/10

Momentum

Alex, a mysterious thief, is pulled in by her former partner for one last heist. She quickly finds it was never just about the diamonds. A brutal murder sparks a cat and mouse chase between Alex and a master assassin. Now she must uncover the lies behind the heist and discover the secrets behind the men who have made her a target.


marți, 23 august 2016

Before Sunset

Am luat-o in ordinea gresita cu aceasta serie, insa nu-mi pare rau. O reintalnire frumoasa dupa o aventura avuta cu ceva timp in urma dovedeste faptul ca sentimentele adevarate sunt durabile si ies la suprafata dupa multi ani.
Frumos este ca scriitorul are exact 90 de minute pana la avion, iar filmul dureaza chiar atat, lucru ce curge firesc in actiune. Filmul straluceste prin simplitate, prin dialogul savuros al celor doi care iti da impresia ca are loc langa tine si tu iei parte la el fara sa vrei. Este spumos si nu te plictiseste mai deloc chiar daca e povestea lor si tu nu stii nimic din ea.
Nici nu te mai gandesti la jocul personajelor atata timp cat totul pare asa natural, parca sunt 2 indragostiti pe care ii intalnesti pe strada. O sa ma uit curand si la prima parte pentru ca pare sa fie la fel de buna ca cea pe care am vizionat-o.
Nota pe care o dau este pentru faptul ca a fost cam scurt avand in vedere ca a fost placut la vedere, dar si pentru ca nu s-a repetat ceea ce probabil au inceput in prima parte :))).

Nota: 9/10

Before Sunset

Nine years after Jesse and Celine first met, they encounter each other again on the French leg of Jesse's book tour.


Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Imi pare rau de acest film, dar n-am avut rabdarea necesara pentru a-l viziona. Am vazut dinainte ca este musical, insa cu toate ca Johnny Depp face parte din Hollywood Vampires (unde din cate stiu nu canta decat la instrument) nu-l pot vedea in filme de genul cantand 2 ore incontinuu. Poate doar dupa 2 sticle de rom, insa aici nu a fost cazul.
Iar din cele 40 minute vizionate, sa canti 30 si sa nu fie deloc horror au fost de ajuns pentru mine pentru a pune stop, chiar daca ar fi urmat si ceva "actiune" in curand.
In cateva cuvinte, plictisitor cat am vazut din el, poate 'prea' musical.

Nota: 5/10 - nota random

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

In the Victorian London, the barber Benjamin Barker is married to the gorgeous Lucy and they have a lovely child, Johanna. The beauty of Lucy attracts the attention of the corrupt Judge Turpin, who falsely accuses the barber of a crime that he did not commit and abuses Lucy later after gaining custody of her. After fifteen years in exile, Benjamin returns to London under the new identity of Sweeney Todd, seeking revenge against Turpin. He meets the widow Mrs. Lovett who is the owner of a meat pie shop who tells him that Lucy swallowed arsenic many years ago, and Turpin assigned himself tutor of Johanna. He opens a barber shop above her store, initiating a crime rampage against those who made him suffer and lose his beloved family.


duminică, 21 august 2016

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Prima parte a fost grozava, insa cea de-a doua a dezamagit destul de mult, avand in vedere asteptarile pe care le-am avut fiecare atunci cand ne pregateam de vizionat partea a doua.
Actorii sunt grozav de simpatici, pusi asa intr-o oala comuna, incepand cu Dev Patel care are o energie debordanta in el, plus abilitatea de a spune 421721839 cuvinte pe minut si numeroasele glume pe care le are, continuand cu echipa de batranei care tine hotelul in viata si care are farmecul sau si terminand cu Richard Gere care a fost introdus in film ca un ingredient dubios intr-o mancare, nici nu ajuta, nici nu incurca. By the way, Bill Nighy mi se pare un actor grozav.
Ce e dragut la acest film este legatura dintre batranei si continuarea acesteia cu partea tanara din film, si umorul sumbru cu care se gandesc ca poate fi ultima lor seara acolo.

Nota: 7/10

The Second Best Exotic Marigold Hotel

As the Best Exotic Marigold Hotel has only a single remaining vacancy - posing a rooming predicament for two fresh arrivals - Sonny pursues his expansionist dream of opening a second hotel.


sâmbătă, 20 august 2016

Tinker Tailor Soldier Spy

Well, un film al scolii englezesti. Un film plictisitor ca ploaia din Regatul Britanic. Varianta mai batrana de spion, diferita de James Bond cu mai putina actiune si mai multa gandire a actiunii care, dupa cum spuneam, lipseste.
Constructia lui e stufoasa si destul de alambicata, avand impresia la un moment dat ca nici actorii nu mai stiu ce se intampla acolo. Distributia este generoasa, cu Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy sau un Benedict Cumberbatch cu o freza foarte interesanta :))). Toti cu interpretari lente sau parca plictisite, fie asta le-a fost indicat sa joace, fie chiar s-au dedicat in plictiseala colectiva.
Finalul nu iese cu nimic in evidenta, doar o incheiere in acelasi ritm.

Nota: 7/10

Tinker Tailor Soldier Spy

In the early 1970s during the Cold War, the head of British Intelligence, Control, resigns after an operation in Budapest, Hungary goes badly wrong. It transpires that Control believed one of four senior figures in the service was in fact a Russian agent - a mole - and the Hungary operation was an attempt to identify which of them it was. Smiley had been forced into retirement by the departure of Control, but is asked by a senior government figure to investigate a story told to him by a rogue agent, Ricky Tarr, that there was a mole. Smiley considers that the failure of the Hungary operation and the continuing success of Operation Witchcraft (an apparent source of significant Soviet intelligence) confirms this, and takes up the task of finding him.




Suicide Squad

Am fost ieri la cinematograf sa vad si eu Suicide Squad 3D. La inceput parea sa fie promitator si sa vina cu ceva interesant, insa cu cat trecea mai mult din film cu atat devenea mai plictisitor si mai previzibil.
N-are nicio logica sa formezi o echipa de infractori cu bate, sabii si alte ustensile atunci cand urmeaza sa te lupti cu personaje care au super puteri sau sunt super echipati in materie de arme. Pe langa acest lucru, cine a scris scenariul asta si-a batut joc de el, e plin de replici tampite, clisee aiurea si momente moarte cand ar trebui sa fie actiunea in toi. Cand ai personaje impunatoare si au un rol tragic in film, nu poti avea replici de genul "you don't have balls" sau faza din final cand vrajitoarea este pacalita usor de parca abia intrase in atmosfera.
De asemenea, e putin lame si motivul pentru care se aduna toti oamenii astia cu puterile lor.
Sa trecem si la partea pozitiva, unii actori isi interpreteaza destul de bine rolul, Jared Leto pentru Joker, Will Smith pentru Deadshot si Margot Robbie pentru Harley Quinn. Joker in schimb nu are o aparitie foarte lunga in film, insa isi face treaba in intervalul oferit, Will Smith in normele normale in filme de genul, insa Harley este simpatica si cumva sunt de bun augur insertiile ei comice. De asemenea si coloana sonora e faina, din ea facand parte si piesa noua a lui Skrillex.

Nota: 7/10

Suicide Squad

It feels good to be bad...Assemble a team of the world's most dangerous, incarcerated Super Villains, provide them with the most powerful arsenal at the government's disposal, and send them off on a mission to defeat an enigmatic, insuperable entity. U.S. intelligence officer Amanda Waller has determined only a secretly convened group of disparate, despicable individuals with next to nothing to lose will do. However, once they realize they weren't picked to succeed but chosen for their patent culpability when they inevitably fail, will the Suicide Squad resolve to die trying, or decide it's every man for himself?




joi, 18 august 2016

The Queen

Am pornit asa cu putin scepticism inainte de a viziona filmul insa inca din primele momente mi-am schimbat parerea, iar filmul este unul destul de bun (sau documentarul). Ideea este interesanta insa ce as mentiona eu, numele este "The Queen" insa toata actiunea pleaca si se invarta in jurul Dianei, "The Princess", cred ca as fi modificat putin numele.
In schimb, actrita ce o interpreteaza pe regina este grozava, dar pare ca ar fi stat tot timpul in umbra lui Meryl Streep si ar fi putut juca cu succes in multe filme in locul ei.
Expresia "God save the Queen" a fost modificata putin aici, a fost "Prime Minister save the Queen" :)).

Nota: 8/10

The Queen

Diana the 'People's Princess' has died in a car accident in Paris. The Queen and her family decide that for the best, they should remain hidden behind the closed doors of Balmoral Castle. The heartbroken public do not understand and request that the Queen comforts her people. This also puts pressure on newly elected Tony Blair, who constantly tries to convince the monarchy to address the public.