sâmbătă, 20 august 2016

Suicide Squad

Am fost ieri la cinematograf sa vad si eu Suicide Squad 3D. La inceput parea sa fie promitator si sa vina cu ceva interesant, insa cu cat trecea mai mult din film cu atat devenea mai plictisitor si mai previzibil.
N-are nicio logica sa formezi o echipa de infractori cu bate, sabii si alte ustensile atunci cand urmeaza sa te lupti cu personaje care au super puteri sau sunt super echipati in materie de arme. Pe langa acest lucru, cine a scris scenariul asta si-a batut joc de el, e plin de replici tampite, clisee aiurea si momente moarte cand ar trebui sa fie actiunea in toi. Cand ai personaje impunatoare si au un rol tragic in film, nu poti avea replici de genul "you don't have balls" sau faza din final cand vrajitoarea este pacalita usor de parca abia intrase in atmosfera.
De asemenea, e putin lame si motivul pentru care se aduna toti oamenii astia cu puterile lor.
Sa trecem si la partea pozitiva, unii actori isi interpreteaza destul de bine rolul, Jared Leto pentru Joker, Will Smith pentru Deadshot si Margot Robbie pentru Harley Quinn. Joker in schimb nu are o aparitie foarte lunga in film, insa isi face treaba in intervalul oferit, Will Smith in normele normale in filme de genul, insa Harley este simpatica si cumva sunt de bun augur insertiile ei comice. De asemenea si coloana sonora e faina, din ea facand parte si piesa noua a lui Skrillex.

Nota: 7/10

Suicide Squad

It feels good to be bad...Assemble a team of the world's most dangerous, incarcerated Super Villains, provide them with the most powerful arsenal at the government's disposal, and send them off on a mission to defeat an enigmatic, insuperable entity. U.S. intelligence officer Amanda Waller has determined only a secretly convened group of disparate, despicable individuals with next to nothing to lose will do. However, once they realize they weren't picked to succeed but chosen for their patent culpability when they inevitably fail, will the Suicide Squad resolve to die trying, or decide it's every man for himself?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu