miercuri, 24 august 2016

Vacation

Cred ca este cea mai proasta comedie pe anul 2015. Nu este deloc amuzant sa vezi un pusti de 10 ani injurand si instigandu-l continuu pe frate'su, nu este deloc amuzant faptul ca are tenta sexuala si este oribil expusa, nu este deloc amuzant pentru ca toate glumele si replicile sunt seci si fara bun simt. Tocmai de aia nu este deloc un film de familie cum probabil se doreste a fi.
Nu prea sunt multe chestii de zis de filmul asta pentru ca e o prostie, isi bat joc de Albania prin masina pe care o inchiriaza, actiunea e ca in orice film de genul, roadtrip, iar actorii nu se evidentiaza cu nimic.
Am sperat si eu sa rad un pic la filmul asta, am reusit o singura data totusi. Pare exact genul de film care-si pune toate fazele bune in trailer si cand vezi filmul ramai total dezamagit.

Nota: 3/10

Vacation

Hoping to bring his family closer together and to recreate his childhood vacation for his own kids, an adult Rusty Griswold takes his wife and two sons on a cross-country road trip to Walley World. Needless to say, things don't go quite as planned.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu