marți, 23 august 2016

Before Sunset

Am luat-o in ordinea gresita cu aceasta serie, insa nu-mi pare rau. O reintalnire frumoasa dupa o aventura avuta cu ceva timp in urma dovedeste faptul ca sentimentele adevarate sunt durabile si ies la suprafata dupa multi ani.
Frumos este ca scriitorul are exact 90 de minute pana la avion, iar filmul dureaza chiar atat, lucru ce curge firesc in actiune. Filmul straluceste prin simplitate, prin dialogul savuros al celor doi care iti da impresia ca are loc langa tine si tu iei parte la el fara sa vrei. Este spumos si nu te plictiseste mai deloc chiar daca e povestea lor si tu nu stii nimic din ea.
Nici nu te mai gandesti la jocul personajelor atata timp cat totul pare asa natural, parca sunt 2 indragostiti pe care ii intalnesti pe strada. O sa ma uit curand si la prima parte pentru ca pare sa fie la fel de buna ca cea pe care am vizionat-o.
Nota pe care o dau este pentru faptul ca a fost cam scurt avand in vedere ca a fost placut la vedere, dar si pentru ca nu s-a repetat ceea ce probabil au inceput in prima parte :))).

Nota: 9/10

Before Sunset

Nine years after Jesse and Celine first met, they encounter each other again on the French leg of Jesse's book tour.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu