duminică, 21 august 2016

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Prima parte a fost grozava, insa cea de-a doua a dezamagit destul de mult, avand in vedere asteptarile pe care le-am avut fiecare atunci cand ne pregateam de vizionat partea a doua.
Actorii sunt grozav de simpatici, pusi asa intr-o oala comuna, incepand cu Dev Patel care are o energie debordanta in el, plus abilitatea de a spune 421721839 cuvinte pe minut si numeroasele glume pe care le are, continuand cu echipa de batranei care tine hotelul in viata si care are farmecul sau si terminand cu Richard Gere care a fost introdus in film ca un ingredient dubios intr-o mancare, nici nu ajuta, nici nu incurca. By the way, Bill Nighy mi se pare un actor grozav.
Ce e dragut la acest film este legatura dintre batranei si continuarea acesteia cu partea tanara din film, si umorul sumbru cu care se gandesc ca poate fi ultima lor seara acolo.

Nota: 7/10

The Second Best Exotic Marigold Hotel

As the Best Exotic Marigold Hotel has only a single remaining vacancy - posing a rooming predicament for two fresh arrivals - Sonny pursues his expansionist dream of opening a second hotel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu