miercuri, 21 septembrie 2016

Up

Asa cum cred ca am mai spus, nu sunt un fan al animatiilor, dar iata ca am gasit un film de genul care sa-mi placa, si asta s-a intamplat din mai multe motive. In primul rand, cred ca este unul din cele mai bune filme scoase de cei de la Pixar, iar in al doilea rand faptul ca toata povestea are o emotie si o profunzime aparte, o poveste unde nu toate visele se indeplinesc.
Personajele sunt haioase si foarte interesant create, iar glumele sunt foarte ok si la locul lor. Mi-as dori sa mai vad o productie asa buna marca Pixar.
Filmul isi merita nota mare de pe IMDB si din tolba proprie si este unul bun de urmarit cu prietenii sau familia cand nu gasesti o comedie sa razi de toti banii.

Nota: 9/10

Up

Carl Fredricksen as a boy wanted to explore South America and find the forbidden Paradise Falls. About 64 years later he gets to begin his journey along with a Boy Scout named Russel with help from 500 balloons. On their journey they discover many new friends including a talking dog and Carl and Russel figure out that someone evil plans. Carl soon realizes that this evildoer is his childhood idol. Will they be able to defeat him and will they find Paradise Falls?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu