duminică, 18 septembrie 2016

Transsiberian

Pare putin iesit din tipare filmul acesta, insa e misto ca prezinta una din cele mai lungi trasee pe calea ferata, o excursie care poata fi incercata si in zilele de astazi.
Ideea este originala, iar actiunea te tine in tensiune pe tot parcursul lui, exceptand unele momente in care totul e cam obvious si iti dai seama ce va urma in urmatoarele clipe, insa per total e un thriller bun.
Woody Harrelson este unul din actorii principali, cu un rol destul de amuzant si de bufon, insa Emily Mortimer este cea care ridica stacheta in film. De asemenea, o replica merita memorata dupa vizionare: "Cu minciuna poti continua sa mergi, dar nu te poti intoarce niciodata", o replica venita perfect in contextul unei calatorii cu trenul, insa vei observa ca trenul o va lua si inapoi, exact cand se intoarce totul de partea lor, cu o usoara referinta si pentru final, un final la care nu m-am gandit.

Nota: 8/10

Transsiberian

Americans abroad. Roy and Jessie finished a volunteer stint in China. He loves trains, so they go home via the Trans-Siberia Express. There are strains in the relationship, including her past. They meet Carlos, a Spaniard, traveling with Abby, a young American. Carlos keeps close to Jessie, and when Roy is left behind and waits a day for the next train so he can catch up, Jessie and Carlos take a trip into the dead of winter to photograph a ruined church. Carlos may be running drugs, so, later, when Roy catches up and introduces Jessie to his new pal, an English speaking Russian narcotics detective, he's the last person Jessie wants to see. Will the Siberian desolation be their undoing?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu