sâmbătă, 9 iulie 2016

Unfriended

Fata de filmul anterior (Sicario), acum ma asteptam la un horror slab si boring inca din primele 20 de minute, avand in vedere ca are doar 80. Surprinzator, n-a fost chiar asa, avand in vedere ca e abordata o tema la ordinea zilei si un program pe care majoritatea il folosesc zilnic - Skype.
A fost destul de captivant, insa si acesta tras de par, toti sunt la distante considerabile unul fata de celalalt, toti is gasesc finalul in film intr-un anume fel si totusi destul de repede. Alta chestie, toti copiii astia sunt singuri acasa ? :)).
Chit ca e un horror (ok, nu unul stralucit pentru ca nu-s foarte hardcore fazele) si e un film, poate fi inspirat din fapte reale, iar ceea ce vrea sa invete privitorii este faptul ca orice adolescent e influentat de mediul online si este afectat de anumite chestii, mai ales daca sunt lucruri negative la persoana proprie. In ziua de astazi totul se viralizeaza in cateva minute si poti deveni bataia de joc a tuturor.

Nota: 7/10

Unfriended (Cybernatural)

While video chatting one night, six high school friends receive a Skype message from a classmate who killed herself exactly one year ago. At first they think it's a prank, but when the girl starts revealing the friends' darkest secrets, they realize they are dealing with something out of this world, something that wants them dead.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu