sâmbătă, 9 iulie 2016

Sicario

Un film cu o idee interesanta insa destul de slab utilizata. La cata actiune ar fi trebuit sa aiba filmul, a fost destul de domol cu putine momente in care sa tresari sau sa faci ochii mari ca sa fii in ton cu actiunea, mai ales dupa modul in care a inceput, descoperirea acelor cadavre si explozia ulterioara. De asemenea, avand in vedere pentru ce a fost organizata toata tevatura respectiva, pentru o razbunare, actiunea a fost cam exagerata si trasa de par.
Majoritatea actorilor sunt destul de intalniti prin filme, insa Emily Blunt pare sa fie a 5-a roata de la masina, aruncata in film doar ca sa iasa la numar. Pe langa faptul ca afiseaza aceeasi mimica in toate fazele, parca este data la o parte de fiecare data.
Finalul putin neasteptat, insa putea fi mai 'hard' avand in vedere prin cate a trecut sa ajunga acolo. Un film ok, cu ceva faze antrenante, insa putin cam supraevaluat. Pana si descrierea de pe IMDB releva doar o bucata din film.

Nota: 7/10

Sicario

When drug violence worsens on the USA Mexico border, the FBI sends an idealistic agent, Kate Macer (Emily Blunt) on a mission to eradicate a drug cartel responsible for a bomb that had killed members of her team.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu