marți, 5 iulie 2016

Horrible Bosses 2

Genul de film pe care preferi sa-l vezi la cinema pentru ca in mod sigur te vei amuza mai mult ca atunci cand il vezi acasa si din motive de genul 'cei din ultimul rand au un ras amuzant'. Exista o limita intre o comedie buna si o prostie, iar partea a 2-a depaseste aceasta linie prin multe motive, insa principalul cred ca e faptul ca cei trei actori vorbesc continuu unul peste altul si nu inteleg mai nimic din actiune, nu ca ar fi una antrenanta.
E greu de crezut ca astfel de comedii mai "tin" la publicul exigent din ziua de azi. Sunt o puzderie de actori buni in distributie si totusi nu se fac remarcati deloc, roluri secundare pentru majoritatea.
Fata de prima parte e de 2 ori mai slab, in faze comice, in actiune, nici macar numele nu isi mai are rostul.

Nota: 6/10

Horrible Bosses 2

Fed up with answering to higher-ups, Nick, Dale and Kurt decide to become their own bosses by launching their own business. But a slick investor soon pulls the rug out from under them. Outplayed and desperate, and with no legal recourse, the three would-be entrepreneurs hatch a misguided plan to kidnap the investor's adult son and ransom him to regain control of their company.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu