luni, 25 iulie 2016

Last Days in Vietnam

Un documentar despre razboiul din Vietnam si despre extragerea americanilor din zona periculoasa. E bun pentru cei pasionati de istorie, dar si pentru cei care vor sa descopere cum s-au intamplat lucrurile in acea perioada.
Avand in vedere faptul ca e realizat de americani, fiind direct implicati, am impresia ca omit in a prezenta anumite lucruri relevante pentru situatia de fata, ce s-a intamplat cu ambasada dupa evacuarea lor, ce s-a intamplat cu o parte din americanii ramasi, etc ...
Ar trebui sa fie multe documentare de genul care sa prezinta mai in detaliu si mai tragic situatiile intampinate, intamplari precum aruncarea elicopterelor de pe nava sau povestea acelui pilot care si-a pierdut singura avere in apa.

Nota: 9/10

Last Days in Vietnam

During the chaotic final weeks of the Vietnam War, the North Vietnamese Army closes in on Saigon as the panicked South Vietnamese people desperately attempt to escape. On the ground, American soldiers and diplomats confront the same moral quandary: whether to obey White House orders to evacuate U.S. citizens only--or to risk treason and save the lives of as many South Vietnamese citizens as they can.


Posterul asta zici ca-i ultimul cover album al unui rapper american :)). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu