miercuri, 22 februarie 2017

Traffic

Văd ca filmul ăsta are 4 Oscaruri câștigate și o groază de alte premii. Pe mine însă nu m-a convins mai deloc din mai multe motive, mult mai multe decât cele pentru care mi-a plăcut. Și totuși o să mențin doar aspectele negative în acest review.
Ideea este overused prin prisma locației în care se desfășoară o parte din acțiune, Mexic, chiar de puțin timp am văzut un film asemănător cu Benicio Del Toro. Durează mult prea mult, este încâlcit și greu de urmărit și cu toate astea apar o sumedenie de actori de renume, Salma Hayek de exemplu care a avut o singură secvență și probabil a luat ceva bani pentru asta. Am lăsat pentru final calitatea vizuală a filmului. Au ales 2 tente dubioase, sepia și albastru (de aici o fi apărut pe Instagram? :))). Mai mult m-au obosit cele doua culori, dar spre final deja eram obișnuit cu ele.

Nota: 6/10

Traffic

A conservative judge is appointed by the President to spearhead America's escalating war against drugs, only to discover that his teenage daughter is a crack addict. Two DEA agents protect an informant. A jailed drug baron's wife attempts to carry on the family business.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu