sâmbătă, 18 februarie 2017

Split

Filmul prezintă un caz cutremurător al unui tânăr cu 23 de personalități, iar cea de-a 24-a este pe cale să se formeze, fiind și cea mai imprevizibilă și periculoasă. Este destul de interesant prin prisma subiectului medical abordat, mai ales dacă ești și pasionat de lucrurile astea sau ești student la Medicină :)).
Este incredibilă expresivitatea actorului principal, James McAvoy, care interpretează grozav fiecare personaj în parte și expune fiecare personalitate foarte bine în felul ei. Nici actrița cea tânără nu rămâne în umbră și pare să aibă și ea un viitor frumos pe marile ecrane. Și când te gândești că James a fost cooptat după ce un alt actor nu a ajuns la un acord contractual cu producătorii.
Filmul, unul ciudat și interesant în același timp, ar fi putut să aibă și un alt final, aici dezamăgindu-ma personal puțin. Pe lângă acest fapt, a început ca un thriller, a abordat puțină comedie, iar finalul s-a oprit în horror.
Pentru cei care vor să afle de ce apare Bruce Willis în final răspunsul îl aflați dacă faceți legătura cu Unbreakable. 16 ani, huh.

Nota: 8/10

Split

When three girls are kidnapped by a man with 23 different personalities they have to work out which of those personalities will help them escape and which of those personalities will try to stop them.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu