duminică, 15 ianuarie 2017

Jackie

Jackie, mai aveam puțin și adormeam însă n-a fost vina filmului în totalitate. Am plecat de la film cu ideea că este o lucrare adresată doamnelor și domnișoarelor printr-un exemplu de atitudine, determinare, demnitate și clasă în înalta societate.
Cred că ideea de a prezenta viața unei Prime Doamne după un asemenea eveniment merită un subiect de film, dar ceea ce a ieșit pe ecrane lasă un pic de dorit. Acest 'după' a însemnat o scurtă perioadă, iar dacă ar fi să ne luăm după storyline-ul de pe IMDB, 'console her children', 10 minute overall.
Ce mi-a plăcut în schimb, cadrele au fost grozave, prezentarea Casei Albe de asemenea si Natalie Portman care a făcut un rol foarte bun și chiar ar merita câteva premii pentru prestația din Jackie (dacă tot le-a ratat pe cele de la Golden Globes).
Făcând comparație cu un alt film, care urmărește cât de cât o idee asemănătoare, The Queen mi-a atras mai mult atenția.

Nota: 7/10

Jackie is a portrait of one of the most important and tragic moments in American history, seen through the eyes of the iconic First Lady, then Jacqueline Kennedy. Jackie places us in her world during the days immediately following her husband's assassination. Known for her extraordinary dignity and poise, here we see a portrait of the First Lady as she fights to establish her husband's legacy and the world of "Camelot" that she created and loved so well.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu