sâmbătă, 10 decembrie 2016

Doctor Strange

Acum cateva zile am fost la cinema sa vad si eu Doctor Strange, la 'promovarea' facuta de unii prieteni. Mi s-a parut genul de film pe care-l urmaresti cu sete si interes, iti place, dar dupa ce iesi din sala de cinema tinzi sa-l uiti.
Este un film placut de urmarit, cu efecte vizuale interesante pe care le-am corelat instant cu iMapp'ul de pe Casa Poporului si m-am gandit ca puteau sa vina si ei sa concureze cu lejeritate. De asemenea replicile sunt bune, iar Benedict Cumberbatch face un rol foarte bun si este un actor care se face placut foarte usor pe ecrane, dar si in viata reala (vezi Kimmel, Graham Norton).
Avand in vedere ca Marvel a inceput sa scoata astfel de filme, cred ca e indreptatita comparatia lui Doctor Strange cu Deadpool. Personal, mi-a placut mult mai mult Doctor Strange, de la actiune si pana la dialoguri si glume.

Nota: 9/10

Doctor Strange

Marvel's "Doctor Strange" follows the story of the talented neurosurgeon Doctor Stephen Strange who, after a tragic car accident, must put ego aside and learn the secrets of a hidden world of mysticism and alternate dimensions. Based in New York City's Greenwich Village, Doctor Strange must act as an intermediary between the real world and what lies beyond, utilising a vast array of metaphysical abilities and artifacts to protect the Marvel Cinematic Universe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu