miercuri, 16 martie 2016

The Wedding Ringer

Un film reusit, plin de faze haioase si dragute, care chiar merita o sansa. Cred ca e printre primele comedii de calitate pentru anul 2015, unul slab in filme de genul, in ciuda faptului ca pe IMDB are o nota destul de mica pentru cat poate.
Trecand peste actiunea putin plictisitoare din intriga, spre final totul devine mai amuzant, mai inchegat si mai "neorchestrat", iar Kevin Hart a prins in sfarsit o comedie in care sa-si poata face de cap, exceland pe langa rolul pe care l-a avut in Ride Along 2. Pe langa el, restul actorilor sunt simpatici, incepand cu mimica si ajungand la gesturi si stil.
Poate nu e filmul care te tavaleste pe jos de ras, dar macar scapi de glumele cu tenta sexuala, iar alaturi de fazele dragute si de ideea interesanta regasita in film, il face per total un film placut ochiului si musai de vizionat.
P.S. In final, o aluzie la Lost :))))))

Nota: 9/10

The Wedding Ringer

Doug Harris (Josh Gad) is a lovable but socially awkward groom-to-be with a problem: he has no best man. With less than two weeks to go until he marries the girl of his dreams (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug is referred to Jimmy Callahan (Kevin Hart), owner and CEO of Best Man, Inc., a company that provides flattering best men for socially challenged guys in need. What ensues is a hilarious wedding charade as they try to pull off the big con, and an unexpected budding bromance between Doug and his fake best man Jimmy.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu