joi, 3 martie 2016

The Drop

Un film decent si reusit, fara insa a fi vreo capodopera a genului. Este un mix interesant de sensibilitate, dragoste si rautate scotand la iveala in final o alta fata a personajului, dar si a locurilor in care se desfasoara actiunea, locul tuturor posibilitatilor unde banalul cotidian de la suprafata poate scoate la lumina multe lucruri ascunse :)).
Din punct de vedere tehnic este corect, nu este o actiune alerta, insa personajele se descurca destul de bine, in special Tom Hardy care urca in topul actorilor care-mi plac, i-a venit manusa rolul asta si da impresia ca poate juca in multe alte roluri. De mentionat ca este ultimul film in care a jucat James Gandolfini inainte de moarte.

Nota: 8/10

The Drop

Follows lonely bartender Bob Saginowski through a covert scheme of funneling cash to local gangsters - "money drops" - in the underworld of Brooklyn bars. Under the heavy hand of his employer and cousin Marv, Bob finds himself at the center of a robbery gone awry and entwined in an investigation that digs deep into the neighborhood's past where friends, families, and foes all work together to make a living - no matter the cost.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu