joi, 5 februarie 2015

Unstoppable

Dupa cum spune si numele, nimic nu-l poate opri pe Denzel Washington sa faca un film bun. Filmul este excelent, foarte multa actiune si te prinde rau de tot, cel putin pe mine m-a captivat si prima si a doua oara cand l-am vazut. Ar fi indicat sa te uiti la acest film in mediul pe care-l ai la cinema, sa auzi sunetele foarte bine, te captiveaza si mai mult. Faptul ca este inspirat dintr-o fapta reala te pune pe ganduri, asemenea catastrofe se pot intampla des. Pe langa Denzel si ceilalti actori dau dovada de implicare, le iese chiar bine, finalul asta cel la care se asteapta toata lumea totusi, dar poate modul prin care s-a intamplat difera de la persoana la persoana. Toata actiunea asta se petrece din cauza neglijentei unui singur om, paf.
By the way, filmul l-am vazut pe PRO TV, post care in ultima vreme ofera o gama variata de filme bune si foarte bune :D.

Nota: 10/10

Unstoppable

A runaway train carrying a cargo of toxic chemicals puts an engineer and his conductor in a race against time. They're chasing the runaway train in a separate locomotive and need to bring it under control before it derails on a curve and causes a toxic spill that will decimate a town.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu