luni, 26 ianuarie 2015

We're the Millers

We're the Millers crede ca este una din comediile anului 2013, e o comedie minunata, care te face sa razi de la inceput si pana la final, in privinta mea cel mai mult prin prisma personajului principal masculin, David, are o usurinta maxima in a oferi replicile in stilul sau caracteristic, e un actor plin de charisma si lejeritate in a-si juca rolurile. Intriga e interesanta, personajele per total sunt amuzante, Jennifer Aniston arata criminal in lenjerie intima la varsta ei.
Imi place ca se respecta "teaserul" de la inceput, faptul ca David isi doreste in sinea lui o familie cand se intalneste cu fostul coleg, iar in final o obtine si chiar pare inchegata ok :)).
Per total e genul de film care te binedispune, cu un Jason Sudeikis ce are replicile la el, dar si cu o Jennifer Aniston care arata fenomenal.

Nota 9/10

We're the Millers

After being robbed of a week's take, small-time pot dealer David is forced by his boss to go to Mexico to pick up a load of marijuana. In order to improve his odds of making it past the border, David asks the broke stripper Rose and two local teenagers to join him and pretend they're on a family holiday.



Posterul e un fel de hint pentru film :)). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu