vineri, 23 ianuarie 2015

Endless Love

Asta e cu siguranta filmul potrivit in cazul in care vrei sa vezi o ecranizare romantica, mai ales daca esti receptiv si sensibil cand vine vorba de love. Actiunea te face si pe tine personaj in film (alegi daca vrei sa fii fata sau baiatul) mai ales ca actorii sunt tineri, frumosi, plini de energie, cu atat mai palpitant si chiar se potrivesc si fie ca vor sau nu, joaca destul de bine. Acum depinde de starea ta, iti poate face ziua mai buna cu un zambet tamp pe fata sau iti poate 'strica' seara daca te vezi prea mult in film sau daca ai trait macar o data ceea ce simt ei acolo. Te face sa treci de la o stare la alta si asta e misto, daca ar fi fost siropos de la inceput la final (nu ca n-ar fi, dar are si momente pe langa) n-ar fi fost asa bun.
In concluzie, este un film superb, care iti arata ca uneori puterea iubirii intrece multe. Culmea, m-a intepat si pe mine un pic filmul asta, mai mult sau mai putin bine.

Nota: 10/10

Endless Love

The story of a privileged girl and a charismatic boy whose instant desire sparks a love affair made only more reckless by parents trying to keep them apart.


Tegan & Sara - Don't find another love  - da-i un play, merita piesa si in plus o sa intelegi de ce e misto filmul (nu e spoiler, nu arata si finalul :D)   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu