duminică, 13 aprilie 2014

The Internship

Filmul este amuzant cat ii permite, Vince Vaughn e printre preferatii mei la comedie, stilul lui de a vorbi mult si uneori fara rost il face un personaj simpatic :)) cu atat mai mult ca acum a fost si scenarist. Filmul e o publicitate continua pentru compania Google, in mare iti prezinta modul de lucru in cadrul companiei si multitudinea de elemente pe care majoritatea o stim (barul unde orice servesti e gratis, bicicletele colorate in culorile Google, birourile pline de culori). In conceptia mea, ideea filmului doreste sa evidentieze ca in orice companie, toti 'tocilarii' si workaholicii nu pot face fata fara "ceilalti": degeaba esti un geniu sclipitor daca o idee incredibila iti vine la o bere cu un prieten idiot. Filmul iti aduce zambetul pe buze la multe scene, dar pune in evidenta si rolul muncii in echipa fara de care nu rezisti intr-o companie, increderea in sine si curajul de a lupta pentru visul tau.
Puntea din actiunea filmului e in momentul in care Billy cauta de munca si tastand aiurea pe Google realizeaza faptul ca ar putea lucra acolo, ideea e slaba, puteau gasi ceva mult mai original pentru a realiza trecerea asta. Imediat dupa e si partea cu interviul, la fel de idiotic realizat ...

Nota: 8/10

The Internship

Billy (Vince Vaughn) and Nick (Owen Wilson) are salesmen whose careers have been torpedoed by the digital world. Trying to prove they are not obsolete, they defy the odds by talking their way into a coveted internship at Google, along with a battalion of brilliant college students. But, gaining entrance to this utopia is only half the battle. Now they must compete with a group of the nation's most elite, tech-savvy geniuses to prove that necessity really is the mother of re-invention.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu